2015. november 18., szerda

Az Éhezõk Viadala - A kiválasztott II. rész (16)


Műfaj: akció, kaland
Szereplők: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone, Natalie Dormer, with Stanley Tucci, és Donald Sutherland
Rendező: Francis Lawrence
Forgatókönyv: Peter Craig, Danny Strong
Gyártó: Lions Gate Films, Color Force
Időtartam: 137 perc
Hazai forgalmazó: Fórum Hungary
Eredeti cím: The Hunger Games: Mockingjay - Part II.
Gyártási év: 0

OBJEKTÍV
Katniss Everdeen felismeri, hogy már nem egyszerûen a túlélésért, hanem a jövõért kell küzdenie. Panem országát lángba borítja a totális háború, Katniss pedig végsõ leszámolásra készül Snow elnökkel. Legjobb barátai – Gale, Finnick és Peeta – támogatásával Katniss kockázatos küldetésre indul és a 13-as körzet legjobbjaival együtt életét kockáztatja Panem polgárainak felszabadításáért. A harcosok merényletet terveznek Snow elnök ellen, akinek rögeszméjévé vált a fiatal lány elpusztítása. A Katniss elõtt álló halálos csapdák, kegyetlen ellenfelek és erkölcsi dilemmák az Éhezõk viadalának minden eddigi próbatételénél nagyobb megpróbáltatásokat jelentenek a siker felé vezetõ úton.




TELEOBJEKTÍV
Francis Lawrence rendezõ munkái: Az éhezõk viadala: Futótûz, Az éhezõk viadala: A kiválasztott, Legenda vagyok, Vizet az elefántnak, Constantine – A démonvadász. Jennifer Lawrence filmejei: Hódkóros, Napos oldal, Amerkikai botrány, Az éhezõk viadala: Futótûz, Az éhezõk viadala: A kiválasztott, Serena. Josh Hutcherson filmjei: Az éhezõk viadala: Futótûz, Az éhezõk viadala: A kiválasztott, Havanna szeretlek, Rémségek cirkusza, Utazás a rejtélyes szigetre.

SZUBJEKTÍV
Sajnos ez a rész is messze elmarad az elsõ rész izgalmaitól. A történet lapos és a látvány sem nyújt igazi meglepetést. Ráadásul nagyon hosszú ehhez képest a film. A 3D-s verzió nem használja ki a technika lehetõségeit, nem ad semmi pluszt a normál képhez képest, sõt. Hiszen szemüvegben kell végignézni a filmet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...