2015. november 18., szerda

Blinky Bill: A film


Műfaj: családi animációs vígjáték, szinkronizált
Szereplők: Szinkronhangok: Blinky Bill – Czetõ Ádám Mogyorócska – Tamási Niki Jacko – Scherer Péter Locsi és Fecsi – Spilák Klári Sir Claude – Harsányi Gábor Koalamama – Náray Erika
Rendező: Deane Taylor
Forgatókönyv: Fin Edquist
Zene: Dale Cornelius
Producer: Dale Cornelius
Gyártó: Flying Bark Productions
Időtartam: 0 perc
Hazai forgalmazó: Freeman Film
Eredeti cím: Blinky Bill – The Movie
Gyártási év: 0

OBJEKTÍV
Blinky Bill a legmenõbb és legvagányabb koala az egész vadonban. A kis kalandor arról álmodozik, hogy felfedezõ édesapja nyomdokaiba lépve egyszer majd elhagyja szülõföldjét, Zöld Völgyet, és bejárja a vadregényes ausztrál vidék különleges teremtményekkel teli világát. Blinky az egyetlen, aki hisz abban, hogy megtalálhatja Bill papát, aki a Fehér Sárkányok tengerét kutatva tûnt el a Sivatagban. A tettre kész Blinky egy nap rejtélyes jelre bukkan, ami az elsõ nyom lehet elveszettnek hitt édesapjához. Maga mögött hagyja a biztonságot nyújtó Zöld Völgyet, és nekivág az ismeretlen Sivatagnak. Útja során megismerkedik az állatkertben nevelkedett, kissé félénk koalalánnyal, Mogyorócskával és a nagy dumájú galléros gyíkkal, Jackóval. A kis csapatnak nemcsak a hatalmas ausztrál vadon minden veszélyével kell szembenéznie, de még egy könyörtelen vadmacska bosszújával is meg kell birkóznia. A lenyûgözõ tájakon megtett izgalmas út, a különleges élõlényekkel való találkozás és a megannyi váratlan kaland egyre jobban összekovácsolja a három jóbarátot. Blinky pedig egyre biztosabb abban, hogy meg fogja találni imádott édesapját.




TELEOBJEKTÍV
Deane Taylor rendezõ munkája: Duck Ugly, Carnivale, Boci és Pipi (tévé-sorozat).

SZUBJEKTÍV
Akik ismerik a mese televíziós változatát, azoknak nagy csalódás lesz. A karakterek, az animáció messze elmaradnak az ismerttõl. A rajzok kevésbé kidolgozottak, a karakterek kevésbé szerethetõek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...