2016. május 25., szerda

A játékkészítõ (6)


Műfaj: zenés mesemozi
Szereplők: Stohl András, Szabó Gyõzõ, Oroszlán Szonja, Nagy Feró, Vastag Tamás, Radics Gigi, Király Linda
Rendező: László Zsolt, Böhm György
Gyártó: Tulipán Tündér Produkció
Időtartam: 0 perc
Hazai forgalmazó: Parlux Entertainment
Eredeti cím:
Gyártási év: 0

OBJEKTÍV
A "hagyományos" mesehõsök attól félnek, hogy elfelejtik õket, hiszen nincs szuperlézerük, nem tudnak gombnyomásra szintet ugrani, nem olyanok, mint modern társaik. Ezért elhatározzák, hogy felkeresnek egy híres videojáték-készítõ mestert, hogy belõlük is videojáték készülhessen, mert akkor talán újra népszerûek lennének. Segítséget kérnek egy kisfiútól, Petitõl is, aki mindent tud a videojátékokról és együtt indulnak a Játékkészítõhöz, ám az útjuk során váratlan akadályokba ütköznek... A film a nagysikerû A Játékkészítõ címû pop-show-musical színházi feltvételeinek mozira vágott és adaptált verziója.




TELEOBJEKTÍV
László Zsolt elsõ film rendezése. Böhm György rendezõ munkája: E.Tangó. Stohl András filmjei: Max, Tûzvonalban, Válótársak (sorozat), Nejem, nõm, csajom, A hét nyolcadik napja, Csocsó, avagy éljen május elseje!, Meseautó. Szabó Gyõzõ filmjeibõl: Liza, a rókatündér, Magic Boys, Üvegtigris, Zimmer Feri, Valami Amerika, Egy bolond százat csinál.

SZUBJEKTÍV
Akik lemaradtak az élõ elõadásról most pótolhatják. Lehet, a varázslat kisebb a vásznon keresztül, mint élõben, de érdekes látni egy lelkes, profi csapat elõadását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...