2016. május 11., szerda

Rossz szomszégság 2. (16)


Műfaj: vígjáték
Szereplők: Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Chloë Grace Moretz
Rendező: Nicholas Stoller
Gyártó: Universal, Good Universe
Időtartam: 92 perc
Hazai forgalmazó: UIP Duna Film
Eredeti cím: The Neighbors 2.
Gyártási év: 2016

OBJEKTÍV
Most, hogy Mac és Kelly Radner a második gyermeküket várják, készen állnak arra, hogy megtegyék utolsó lépésüket a felnõttségbe vezetõ úton, és kiköltözzenek a kertvárosba. Ám amikor már azt hitték, hogy sikerült visszaszerezniük a környéket, és biztonságosan eladhatják a házukat, hogy tovább költözhessenek, kiderül, hogy az új szomszédság egy lány diákszövetség, akik még Teddy bandájánál is sokkal zûrösebbek... A Kappa Nu lázadó csajai megelégelték iskolájuk szexista, szigorú rendszerét, és úgy döntenek, hogy létrehoznak egy házat, ahol azt csinálnak, amit csak akarnak. Amikor Shelby és barátnõi, Beth és Nora megtalálják a tökéletes helyet a kampuszon kívül, cseppet sem zavarja õket a féktelen bulizásban az, hogy a ház egy csendes utcában van. Radnerék tehát rákényszerülnek, hogy felvegyék a harcot az új szomszédokkal, és ebbe a harcba bevonják a már jól ismert barátokat, Jimmyt és Paulát, valamint a még jobban ismert csodafegyvert: a karizmatikus Teddyt. Ha õ képes az ellenállhatatlan stílusával behatolni a csajbanda fészkébe, akkor a harmincasok gyõzhetnek. Ám ha azt hiszik, hogy a csajok megadják magukat harc nélkül, akkor alábecsülték az ifjúság találékonyságát és totál eszementségét.




TELEOBJEKTÍV
Zac Efron filmjei: Hajlakk, Megint 17, Szilveszter éjjel, Szerencsecsillag, Csajkeverõk. Rose Byrne filmjei: Koszorúslányok, Napfény. Kéz és ököl, 1967 istennõje, Star Wars: A klónok támadása, Enyém a vár, Trója, Wicker Park, Marie Antoinette, 28 héttel késõbb. Nicholas Stoller (rendezõ) munkája: Ötéves jegyesség, Rossz szomszédság, Lepattintva.

SZUBJEKTÍV
A folytatás általában rosszabb, mint a kezdetek. Ez alkalommal nem ez a helyzet. A film humoros formában szembesít bennünket a mai kor “elvárásaival”, amit a fiatal lányok legalább is annak gondolnak. Emellett a szülõi feladatok nehézségeit is láthatjuk. A humora sajátos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...