2016. február 17., szerda

Spotlight: Egy nyomozás részletei


Szereplők: Mark Ruffalo, Michael Keaton
Rendező: Tom McCarthy
Gyártó: Anonymus Content, Participant Productions
Időtartam: 128 perc
Hazai forgalmazó: Intercom
Eredeti cím:
Gyártási év: 2015

OBJEKTÍV
Az igaz történet alapján készült film egy bostoni újság oknyomozó munkatársainak munkáját követi életünk egyik legfontosabb és legizgalmasabb cikksorozatának elkészítésnek során.




TELEOBJEKTÍV
Tom McCarthy filmjei: A cipõbûvölõ, Gyõzzünk már!, A látogató, Az állomásfõnök. Mark Ruffalo filmjei: Zodiákus, Ha igaz volna, Collateral - A halál záloga, Hirtelen 30, Egy makulátlan elme örök ragyogása, We Don’t Live Here Anymore, You Can Count on Me, Nyílt seb, Az élet nélkülem, A fegyverek szava, XX/XY, Az utolsó erõd, Széf fiúk, The Destiny of Marty Fine. Michael Keaton filmjei: Éjszakai mûszak, A kispapa, Johnny DeVeszélyes, Álomcsapat, Tisztán és józanul, Kísértethistória, Batman visszatér, Élõben Bagdadból, First Daughter.

SZUBJEKTÍV
A film idei Oscar jelölései: Legjobb film Legjobb rendezõ (Tom McCarthy) Legjobb férfi mellékszereplõ (Mark Ruffalo) Legjobb nõi mellékszereplõ (Rachel McAdams) Legjobb forgatókönyv (Josh Singer, Tom McCarthy) Legjobb vágás (Tom McArdle). Már a jelölések is sejtetni engedik, hogy valami jó részesei lehetünk. Izgalmas és megdöbbentõ a történet. A színészi alakítások pedig nagyon jók. A történet feldolgozása dokumentumfilmszerû.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...