2016. február 23., kedd

Ave, Cézár (12)


Műfaj: szinkronizált amerikai-angol vígjáték
Szereplők: Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes, Jonah Hill, Scarlett Johansson, Channing Tatuum
Rendező: Joel és Ethan Coen
Gyártó: Universal
Időtartam: 106 perc
Hazai forgalmazó: UIP Duna Film
Eredeti cím: Hail Ceasar!
Gyártási év: 2016

OBJEKTÍV
A film Hollywood aranykorába repíti a nézõket és egy nagy filmstúdió problémamegoldójának egy napját követi nyomon, amikor számos probléma vár megoldásra.




TELEOBJEKTÍV
Josh Brolin filmjei: Milk, Nem vénnek való vidék, Árnyék nélkül, Drogosztag (The Mod Squad), "Slow Burn", "All The Rage", Nightwatch - Éjjeliõr a hullaházban, Mimic - A Júdás faj, Gyagyás család (Flirting With Disaster), Rózsaágy (Bed Of Roses), Véres virágok (Roadflower), "Pitz And Joe", "Oh, The Innocents", "Peep Hole", Ember tervez. George Clooney filmjei: Mint a kámfor, Solaris, Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi, Kegyetlen bánásmód, Ó testvér, merre visz utad?, Vészhelyzet tévésorozat, Viharzóna, Batman & Robin, Peacemaker, Alkonyattól pirkadatig, Sivatagi cápák, Szép kis nap. Rendezõként is bemutatkozott az Egy veszedelmes elme vallomásaival, amelyben szerepelt is. Joel és Ethan Coen rendezõk munkái: Az ember, aki ott se volt, Barton Fink – Hollywoodi lidércnyomás, A nagy Lebowski, A nagy ugrás, A halál keresztútján, Arizonai ördögfióka, Véresen egyszerû.Véresen egyszerû, Arizonai ördögfióka, A halál keresztútján, Hollywoodi lidércnyomás, A nagy ugrás, Fargo, A nagy Lebowski, Ó, testvér, merre visz utad?, Az ember, aki ott se volt, Kegyetlen bánásmód.

SZUBJEKTÍV
A film erénye a fantasztikus szereplõgárda, akik sajnos nem kaptak elég lehetõséget ahhoz, hogy nagyszerûségüket bizonyítani tudják. A szatirikus film nem annyira vicces, mint lehetne. Több látványos jelenet is szerepel a filmben, de ezek miatt még nem lett fergeteges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...