2016. február 10., szerda

Deadpool


Műfaj: akció, kaland, sci-fi
Szereplők: Morena Baccarin, Ryan Reynolds, Gina Carano, T. J. Miller
Rendező: Simon Kinberg
Gyártó: Marvel Enterprises, TSG Entertainment
Időtartam: 106 perc
Hazai forgalmazó: Intercom
Eredeti cím:
Gyártási év: 0

OBJEKTÍV
A Deadpool Marvel egyik legeredetibb (anti)hõsének története, mely a kezdetektõl meséli el, miként lett egy félresikerült orvosi kísérlet nyomán az egykori különleges alakulatos katonából, a gyógyíthatatlan betegségben szenvedõ Wade Wilsonból szuperképességekkel rendelkezõ, ám meglehetõsen elvetemült természetû gyilkológép. A nagyszájú, kegyetlen humorú Deadpool elindul, hogy levadássza azokat, akik tönkretették az életét.




TELEOBJEKTÍV
RYAN REYNOLDS filmjei: Mississippi Grind, Hölgy aranyban, A hangok, Önkívület, Turbó, Croodék, Nász-ajánlat, X-Men kezdetek: Farkas, Mindenképpen talán, Káoszelmélet, A kilencek, Füstölgõ ászok, A rettegés háza, Buliszerviz, Csak barátok, Penge – Szentháromság, Testcsere, Zöld lámpás, Élve eltemetve, Védhetetlen, Adventureland – Kalandpark, Ryan Reynolds a képzelt szuperhõs, Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak, A furcsa srác, Adni jó, Jóbarátnõk, A szólista, Ahol a vadak várnak, An American Crime, A John Malkovich menet, Capote, Minden azzal kezdõdött, Hamlet 2., Út a vadonba, A 40 éves szûz, A tolmács, Jack és Rose balladája, Adaptáció, Szembõl telibe, Mint a kámfor, Dögölj meg, Smaci!, Egy erkölcstelen mese, Simpatico, Holdfényszelence, A szõke az igazi. Morena Baccarin filmjei: V, mint veszélyes, Narancsvidék, Csillagkapu – Tûzpróba, Az Igazság Ligája, Gotham. Tim Miller rendezõ munkái: Thor: Sötét világ, „Halo 4: Scanned” címû videó.

SZUBJEKTÍV
Nagyon jó szereposztásban egy vidám, szórakoztató filmet láthatunk. Bár a történet nem új, a képregényfeldolgozás jól sikerült, látványos, akciódús lett a film..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...