2016. május 4., szerda

Az Amerika kapitány: Polgárháború (16)


Műfaj: amerikai akció szinkronizált 2D, 3D, 4D, IMAX
Szereplők: Scarlett Johansson, Tom Holland, Elizabeth Olsen, Chris Evans, Robert Downey Jr., Paul Rudd, Marisa Tomei, Sebastian Stan
Rendező: Anthony Russo, Joe Russo
Gyártó: Marvel Studios, Marvel Entertainment
Időtartam: 147 perc
Hazai forgalmazó: Fórum Hungary
Eredeti cím: Captain America: Civil War
Gyártási év: 2016

OBJEKTÍV
Az Amerika kapitány: Polgárháborúban Steve Rogers az újjáalakult Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberiség biztonságáról. Azonban egy újabb incidens következik be, amelynek nem várt következményei lesznek. A Bosszúállókon egyre nõ a politikai nyomás, hogy egy kormányzati szerv irányítsa õket, akiknek be kell számolniuk akcióikról. Az új rend megosztja a Bosszúállókat, a csapat két részre szakad. Az egyik csoport élén Steve Rogers áll, aki úgy véli, a Bosszúállóknak szabadon kellene tevékenykednie, hogy védelmezhessék az emberiséget. A másik frakció élén Tony Star, aki az irányítás és elszámoltathatóság eszméjét támogatja. A nézõknek döntenie kell, hogy melyik tábornak drukkolnak, miközben a háború immár két fronton zajlik.




TELEOBJEKTÍV
Anthony Russo (rendezõ) munkái: Amerika kapitány: A tél kapitánya, Balfékek (sorozat), Én, a nõ és plusz egy fõ, Széftörõk. Joe Russo (rendezõ) munkái: Amerika kapitány: A tél kapitánya, Balfékek (sorozat), Én, a nõ és plusz egy fõ, Széftörõk. Scarlett Johansson filmjei: Amerika kapitány: A tél kapitánya, Vicky, Christina, Barcelona, A másik Boleyn lány, Egy igaz ügy, Suttogó, "A Love Song for Bobby Long", Lány gyöngy fülbevalóval, Elveszett jelentés, Tétova tinédzserek, Az ember, aki ott se volt, "In Good Company", Füles, Egy bébiszitter naplója. Tom Holland filmjei: Majd újra lesz nyár, A tenger szívében, A lehetetlen.

SZUBJEKTÍV
Látványos akciófilm. Az alkotók a lélektani kérdésekre is nagy hangsúlyt fektettek. Remek szereplõgárdát nyertek meg a produkcióhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...