2016. május 25., szerda

Rendes fickók


Műfaj: akció vígjáték, thriller, krimi
Szereplők: Ryan Gosling, Matt Bomer, Kim Basinger, Russell Crowe
Rendező: Shane Black
Gyártó: SILVER PICTURES, Misty Mountains
Időtartam: 116 perc
Hazai forgalmazó: Freeman Film
Eredeti cím: The Nice Guys
Gyártási év: 2016

OBJEKTÍV
A film történetének középpontjában az egykori alkoholista Jackson Healy, valamint a szintén alkoholproblémákkal küzdõ magánnyomozó, Holland March állnak, akik egy pornósztár nagy nyilvánosság elõtt történt öngyilkosságának ügyében nyomoznak. Az eset már csak azért is furcsa, mert az áldozat nagynénje azt állítja, hogy a nagy port kavart eset után látta élve unokahúgát.




TELEOBJEKTÍV
Shane Black rendezõ munkái: Durr, durr és csók, Vasember Ryan Gosling filmjei: Maradj!, Blue Valentine, Kisérleti gyilkosság, Örült, dilis szerelem, Véres románc, Törés, Maradj. Russell Crowe filmjei: Bor, mámos, Provance, A remény bajnoka; Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán, Gladiátor (Oscar – legjobb férfi fõszereplõ), Túszharc, Egy csodálatos elme (Oscar-díj), A bennfentes, Majd ha fagy, Mindörökké menthetetlen, Szakíts, ha bírsz!, Szigorúan bizalmas, Keleti harc, Gyorsabb a halálnál, Különös varázslat, SID 6.7 – A tökéletes gyilkos, Mennyit érünk, For the Moment, Az ezüst Brumby, Limbóláz, Mokaszin, Romper Stomper, Bizonyíték, Az Erdõlakó fia, A véreskü, „The Crossing”.

SZUBJEKTÍV
A hetvenes évekbe térhetünk vissza a film segítségével. A készítõk remekül eltalálták a kor hangulatát. A fõszereplõ páros vicces, jók együtt. Sok hülyeség, kellõen “komolyan” elõadva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...