2016. május 18., szerda

X-Men - Apokalipszis


Műfaj: magyarul beszélõ amerikai sci-fi, akció, kaland, 3D
Szereplők: Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Oscar Isaac
Rendező: Bryan Singer
Gyártó: Marvel Entertainment, Twentieth Century Fox Film Corporation
Időtartam: 144 perc
Hazai forgalmazó: Intercom
Eredeti cím: X-Men - Apocalypse
Gyártási év: 2016

OBJEKTÍV
Tíz évvel Az eljövendõ múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor, Magneto és Mistique még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást. Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a ’80-as éveket. Elindul, hogy összegyûjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast: egyiküket Kairó utcáin, a másikat egy berlini pankrátorklubban, a harmadikat valahol Kelet-Európa mélyén találja meg. A negyedik lovas maga Magneto, aki Lengyelországban bujkálva, egy szeretett nõ oldalán próbált normális életet élni. X professzor iskolája sok tehetséges fiatal mutánst képez ki. Ám az átmeneti nyugalom véget ér, és senki sem maradhat semleges: hatalmas háború várható.




TELEOBJEKTÍV
Bryan Singer (rendezõ) munkái: X-Men – A kívülállók, A Közönséges bûnözõk, X-Men 2, Superman csodálatos élete, Superman visszatér, Star Track-Nemezis, Valkür. James McAvoy filmjei: Vágy és vezeklés, Narnia krónikái, A szomszéd szoba, Bollywood Queen, A fronton túl , Inside I’m Dancing, Wimbledon – Szerva itt, szerelem ott, Narnia krónikái – Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény, Az utolsó skót király, Becoming Jane. Michael Fassbender filmjei: A kilencedik légió, Steve Jobs, Éhség, Becstelen brigantyk, Elit alakulat, Akvárium.

SZUBJEKTÍV
Nagyon látványos. izgalmas film. Ritkán lassul le a párbeszédek miatt. A színészi alakítások jók. Nem hiányzik a humor sem. Szerencsére nem tûnik hosszúnak a film, mint amint valójában. A 3D-s technika nem fokozza az élményt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...