2015. december 21., hétfő

Ifjúság (12)


Műfaj: dráma
Szereplők: Harvey Keitel, Michael Caine, Rachel Weisz, Paul Dano és Jane Fonda
Rendező: Paolo Sorrentino
Gyártó: Indigo Film, Barbary Film
Időtartam: 118 perc
Hazai forgalmazó: Mozinet
Eredeti cím: Youth
Gyártási év: 0

OBJEKTÍV
Paolo Sorrentino újra gyönyörû tájakon foglalkozik az élet mindenkit érintõ nagy kérdéseivel. A nyugdíjas, világhírû karmester lányával és barátjával tölti szabadságát, amikor felkérést kap II. Erzsébettõl, hogy lépjen fel Philiph herceg születésnapján.




TELEOBJEKTÍV
Paolo Sorrentino rendezõ munkái: A szerelem következményei, Helyben vagyunk, Il divo - A megfoghatatlan, A nagy szépség. Michael Caine filmjei: A sötét lovag, Az ember gyermeke, A nemzet aranya, Csillagok között, Mr. Morgan utolsó szerelme, Szemfényvesztõk, A sötét lovag, Az idõjós, Az ítélet, Beépített szépség, Árvák hercege. Harvey Keitel filmjei: Csak lazán, A nemzet aranya, A zongoralecke, " Mean Street", "Reservoir Dogs "és a Ponyvaregény, Füst, Thelma és Louise, Odüsszeusz tekintete, Alice már nem lakik itt, A taxisofõr, Krisztus utolsó megkísértése.

SZUBJEKTÍV
A film érdekes megközelítést ad az öregedésrõl. Mivel mindenkit érint, a rendezõ több szemszögbõl is körbejárja ezt a témát. Különbözõ korú, foglalkozású karakterek szembesülnek az elmúlt évek emlékeivel, álmaival, valóságával. Az egész film egy látomás, egy utazás, remek színészi alakításokkal, szép képekkel és zenével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...