2015. december 2., szerda

Szemekbe zárt titkok (16)


Műfaj: thriller, mystery
Szereplők: Julia Roberts, Nicole Kidman, Dean Norris, Chiwetel Ejiofor
Rendező: Billy Ray
Gyártó: IM Global, Gran Via Productions
Időtartam: 111 perc
Hazai forgalmazó: Big Bang Média
Eredeti cím: Secret in Their Eyes
Gyártási év: 2015

OBJEKTÍV
Az összetartó FBI nyomozói csapat - Ray és Jess, valamint a kerületi ügyész felügyelõ Claire - hirtelen szakad szét, amikor rájönnek, hogy Jess tizenéves lányát brutálisan és megmagyarázhatatlan módon meggyilkolták. Most, tizenhárom évvel késõbb, mialatt nap mint nap megszállottan keresték a megfoghatatlan gyilkost, Ray végre ráakad egy nyomra, amirõl úgy gondolja, véglegesen megoldhatja az ügyet, é felfedheti az ördögi gyilkost. Ám egyikük sincs felkészülve a sokkoló titokra amit felfedeznek, és hogy milyen álnokság lakozhat egy bosszúálló ember lelkében.




TELEOBJEKTÍV
Julia Roberts filmjei:Kettõs játék, A mexikói, Erin Brockovich - Zûrös természet, Acélmagnóliák, Micsoda nõ, Sztárom a párom, Álljon meg a nászmenet, Mystic Pizza, Egyenesen át, Egy ágyban az ellenséggel, A szerelem erejével, Hook, A pelikán ügyirat, Szóbeszéd, Michael Collins, Varázsige: I love you Összeesküvés elmélet, Édesek és mostohák és az Oltári nõ. Chiwetel Ejiofor filmjei: Amerikai gengszter, Az ember gyermeke, Gyönyörû mocsokságok, Salt ügynök. Billy Ray (rendezõ) filmjei: Az utolsó jelentés, Hazugsággyáros.

SZUBJEKTÍV
A film sok érzelemmel fûtött thriller. A szereposztás remek. A megvalósítás már nem annyira, de ez nem a színészi alakítások hibája. Sajnos a szinkron ez alkalommal is gyenge.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...