2015. december 30., szerda

Nagytudásúak 2. (12)


Műfaj: vígjáték
Szereplők: Kev Adams, Isabelle Nanty, Didier Bourdon
Rendező: Pierre-Francois Martin-Laval
Időtartam: 92 perc
Eredeti cím: Les profs 2
Gyártási év: 0

OBJEKTÍV
A Nagytudásúak visszatérnek, méghozzá õfelsége titkosszolgálatában! Miután visszahozták a sírból Franciaország legrosszabb diákjainak eredményeit, a világ legtehetségtelenebb tanárai a brit birodalom segítségére sietnek: a királynõ unokáját, Vivienne-t és osztálytársait kell tanítaniuk. A korona jövõje még soha nem volt ennél rosszabb kezekben. A tanerõ abban bízik, hogy ha mínuszt mínusszal szorzunk, pozitívot kapunk: épp ezért magukkal viszik a renegát diákot, Boulard-t is a hírhedt elitiskolába, Haorwthfulssba. Csakhogy semmi nem alakul a terv szerint. A francia légió képtelen felülkerekedni a brit diákokon, sõt a hercegnõ beleszeret a békába - vagyis Boulard-ba! A hét mesterlövész mindent belead, de talán a csoda is kevés lenne, hogy kimásszanak ebbõl a gödörbõl. Mert ahol a szív diktál, ott a királynõ sem parancsolhat...




TELEOBJEKTÍV
Kev Adams filmjei: Nagytudásúak, Fiston, Amikor megláûttam a szívedet. Isabelle Nanty filmjei: Született szülõk (sorozat), Nagytudásúak. Pierre-Francois Martin-Laval (rendezõ)munkája: Nagytudásúak, Guillaume király.

SZUBJEKTÍV
Ez alkalommal a diákok állnak a középpontban. Szép helyeken játszódik a történet, Belgium és Anglia tájain. Elsõsorban most is a diákok számára készült a film, nem a szülõknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...