2016. január 13., szerda

A visszatérõ


Szereplők: Tom Hardy, Will Poulter
Rendező: Alejandro González Inárritu
Gyártó: New Regency, Anonymus Content
Időtartam: 156 perc
Hazai forgalmazó: Intercom
Eredeti cím: The Revenant
Gyártási év: 0

OBJEKTÍV
Megtörtént események alapján készült film. Magával ragadó, hátborzongató film egy férfi küzdelmérõl, a minden rettenet ellenére legyõzhetetlen élni akarásról és a teljes esélytelenséggel is dacoló emberi szellemrõl.




TELEOBJEKTÍV
Leonardo DiCaprio munkái: A szabadság útjai, Hazugságok hálója, Gilbert Grape, Titanic, Ez a fiúk sorsa, Egy kosaras naplója, Gyorsabb a halálnál, Teljes napfogyatkozás, Marvin szobája, Rómeó és Júlia, A vasálarcos, Sztárral szemben, A part, New York bandái. Tom Hardy filmjei: Fékezhetetlen, A piszkos pénz, A 44. gyermek, Legenda, Kémes hármas, Suszter, szabó,baka, kém, Warrior - A végsõ menet, Eredet, A kód, Spíler. Alejandro González Inárritu filmjei: Birdman avagy (A mellõzés meglepõ ereje), 21 gramm, Bábel, Korcs Szerelmek, Szeptember 11.

SZUBJEKTÍV
Megdöbbentõ és nehéz film. A látvány naturalista. A tájak nagyon szépek, a felvételek mesteriek. A film példa értékû lehet sokak számára a küzdeni akaráshoz. A színészi alakítások is jók. Mégis nehéz végignézni a természettel és az emberekkel vívott csatákat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...