2016. január 20., szerda

Alvin és a mókusok - A mókás menet (6)


Műfaj: családi vígjáték
Szereplők: Jason Lee, Jesica Ahlberg
Rendező: Walt Becker
Gyártó: 20th Century Fox Studios
Időtartam: 86 perc
Hazai forgalmazó: Intercom
Eredeti cím: Alvin and the Chipmunks: The Road Chip
Gyártási év: 0

OBJEKTÍV
A mókusok szeretnének nyugodtan élni. Számukra a nyugalom sok éneklést, sok evést és rengeteg rendetlenséget jelent, ám nevelõapjuk, Dave felforgatja a békés hétköznapokat. Meg akarja kérni a barátnõje kezét, és hogy ne álljanak az új családja útjába, meg akar szabadulni a mókusoktól. Vagy hát lehet, hogy mindez nem is igaz. A fékezhetetlen Alvin, Simon és Theodore néhány õrült félreértésnek köszönhetõen mégis azt hiszi, hogy ez a helyzet és bármire hajlandó, hogy megakadályozza a kézfogót. Elõször is megszöknek otthonról, és hosszú útra indulnak, hogy elõbb érjenek oda a választott nõhöz, mint Dave és megakadályozzák a katasztrófát. Ami így aztán ki is tör.




TELEOBJEKTÍV
Walt Becker (rendezõ) munkái: Faterok motoron, Vén csontok, Én és én, meg a tehén, A buliszervíz. Jason Lee filmjei: Álomcsapda, Totál káosz, Szívtiprók, Vanília égbolt, Majdnem híres, A közellenség, Dilidoki, Hûségteszt. Jesica Ahlberg filmjei: Önkívület, Single LAdies (sorozat).

SZUBJEKTÍV
Egy újabb epizód. Azonos stílus, tehát ebben nem okoz csalódást. ez azonban nem azt jelenti, hogy jobb lenne, mint a korábbi részek. Sok zenei betét és táncjelenet, melyek középpontjában a mókusok állnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...