2016. január 13., szerda

Steve Jobs


Szereplők: Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen, Jeff Daniels
Rendező: Danny Boyle
Gyártó: Legendary Pictures, Universal
Időtartam: 122 perc
Hazai forgalmazó: UIP Duna Film
Eredeti cím:
Gyártási év: 0

OBJEKTÍV
A három ikonikus termékbemutató kulisszái mögött játszódó, és az iMac 1998-as prezentációjával végzõdõ Steve Jobs betekintést nyújt a digitális forradalom mûhelytitkaiba, és intim portrét rajzol az események középpontjában álló briliáns emberrõl.




TELEOBJEKTÍV
Danny Boyle (rendezõ) munkái: Slumdog Millionaire - Gettó milliomos, Napfény, 127 óra, Transz, Sekély sírhant, Trainspotting, 28 nappal késõbb, Millions, A part, Az élet sója. Tévéfilmjei: Trampli, Meztelen porszívózás a Paradicsomban. Michael Fassbender filmjei: A kilencedik légió, Jane Eyre, A jogász, Frank, Shame - A szégyentelen, Éhség, Becstelen brigantyk, Elit alakulat, Akvárium. Kate Winslet filmjeibõl: A felolvasó, A szabadság útjai, Apró titkok, Holiday, Egy makulátlan elme örök ragyogása, Mennyei teremtmények, Értelem és érzelem, Lidércfény, Hamlet, Titanic, A marokkói kaland, Szentek és álszentek, Sade márki játékai, Iris – Egy csodálatos nõi elme, Enigma, David Gale élete,, Én, Pán Péter, Románc és cigaretta, A király összes embere.

SZUBJEKTÍV
Érdekes film, remek szereplõgárdával. Izgalmas a történet. A két évvel korábbi életrajzi film után kicsit közelebbrõl is megismerhetjük a Steve Jobs portréját, elsõsorban a dialógusok alapján, mintha színházi darabot néznénk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...