2016. január 27., szerda

Nagyfater elszabadul (16)


Műfaj: vígjáték
Szereplők: Zac Efron, Robert De Niro, Julianne Hough, Zoey Deutch, Aubrey Plaza, Dermot Mulroney, Adam Pally
Rendező: Dan Mazer
Forgatókönyv: John Phillips
Zene: Michael Andrews
Producer: Michael Andrews
Gyártó: Lions Gate Films, QED International
Időtartam: 0 perc
Hazai forgalmazó: Freeman Film
Eredeti cím: Dirty Grandpa
Gyártási év: 0

OBJEKTÍV
Sosem tudhatod a nagyfater milyen extra igényekkel áll elõ… Jason Kellyt egy hét választja el, hogy feleségül vegye fõnöke irányításmániás lányát, és így végre társtulajdonossá váljon apósa ügyvédi irodájába, amivel megkezdõdhet kiszámítható, tökéletesnek tûnõ élete. Azonban ez a szépen megtervezett jövõ egy csapásra veszélybe kerül, mikor Jason szabadszájú nagyapja, Dick csõbe húzza a mit sem sejtõ ifjú titánt. Dick a felesége halálát követõ napon arra kéri unokáját utazzon el vele Daytonába, ahová a feleségével jártak el minden évben, és ahol éppen a Tavaszi Szünet nevû, vad partijairól híres fesztivál zajlik. Jason belemegy az ártalmatlannak tûnõ kiruccanásba, és nem is sejti, hogy egy megfáradt, zsémbes papper helyett egy energikus, bevállalós nagyfatert kap útitársul, akivel fergeteges egyetemi bulikon lazulnak, eszement kocsmai balhékba keverednek, és dögösebbnél dögösebb csajokkal kavarnak. A lázadó Dick módszerei talán kissé szokatlanok, de lassan Jason is ráérez az élet ízére, és maga mögött hagyva kezdeti merevségét, teljes erõvel veti bele magát eddigi legvadabb kalandjába.




TELEOBJEKTÍV
Dan Mazer rendezõ munkái: Az a bizonyos elsõ év, Emberre támadt az eb (sorozat). Zac Efron filmjei: Hajlakk, Mienk a világ, Megint 17, Szerencsecsillag, Szilveszter éjjel, Csajkeverõk, Rossz szomszédság. Robert De Niro filmjeibõl: A kezdõ, Vejedre ütök, „The Wedding Party”, „Bang the Drum Slowly”, Aljas utcák, A Keresztapa 2.( Oscar-díj legjobb mellékszereplõ), Dühöngõ bika (Oscar-díj), Taxisofõr, A rettegés foka, A szarvasvadász, Ébredések, Gyónás gyilkosság után, Volt egyszer egy Amerika, Brazil, A misszió, Aki legyõzte Al Caponét, Angyalszív, Éjszakai rohanás, A penge, Nem vagyunk mi angyalok, Lánglovagok, Ez a fiúk sorsa, Feketelistán, Veszett Kutya és Glória, Szemtõl szemben, Pokoli lecke, A rajongó, Szép remények, Marvin szobája, Copland, Hibátlanok, Amikor a farok csóválja, A komédia királya, New York, New York, Nagymenõk, Casino. Viharszív, A mecénás szeretõje, A hûtlenség ára, Bronxi mese, Apádra ütök, Jackie Brown, Csak egy kis pánik, A szajré, Férfibecsület, Még egy kis pánik.

SZUBJEKTÍV
A film készítõi az ismert színész hírnevére alapozták alkotásukat. Ez alkalommal ez azonban kevésnek bizonyult. A poénok inkább vulgárisak, erõltetettek. Sok újat nem ad a film.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...