2016. október 25., kedd

A könyvelõ


Műfaj: krimi, dráma, thriller
Szereplők: Ben Affleck, Anna Kendrick, Alison Wright
Rendező: Gavin O’Connor
Gyártó: Warner Bros, Electric City Entertaiment
Időtartam: 128 perc
Hazai forgalmazó: Intercom
Eredeti cím: The Accountant
Gyártási év: 2016

OBJEKTÍV
Chris Wolff a világ egyik legjobb könyvelõje és kissé autista - kerüli az embereket, magányosan él és nem is vágyik másra. Amikor egy nagy, robotokat tervezõ gyár könyvelésében furcsa hibák tûnnek fel, természetesen hozzá fordulnak. Õ és a cég egyik munkatársa hamar új, megmagyarázhatatlan eltérésekre figyel fel, és ez valakinek nagyon nem tetszik. Egy különleges katonai egység leszerelt tisztje megbízást kap, hogy végezzen a párral. Chris és Dana kénytelen együtt bujkálni. De Chris tartogat egy-két meglepetést. Néhány közülük halálos lehet…




TELEOBJEKTÍV
Gavin O’Connor rendezõ munkái: Warrior - A végsõ menet, A zsaruk becsülete, Csoda a jégen, Pasifogó. Ben Affleck filmjei: Holtodiglan, Az Argo-akció, Öngyilkos osztag, Tolvajok városa, A rettegés arénája, Ütközéspontban, Armageddon, Szerelmes Shakespeare, Mint a hurrikán, Dogma, Brókerarcok, Hulla, hó, telizsák, Szívörvény, Pearl Harbor – Égi háború, Shop Show, „Cruz”, Tökéletlen idõk, School Ties. Anna Kendrick filmjei: Gyilkos páros, A hallgatás szabálya, Vadregény, Egek ura, Tökéletes hang, Egek ura, Alkony, napfogyatkozás, Várandósok - Az a bizonyos 9 hónap, Az utolsó mûszak.

SZUBJEKTÍV
A film témája érdekes. Ben Affleck alakítása jó. A kivitelezés már nem annyira sikerült. Bár az akció jelenetek látványosak, a tempó lelassul a végére. Túl hosszú lett a film.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...