2016. október 18., kedd

Jack Reacher: Nincs visszaút (2016)


Műfaj: kaland, akció, krimi, thriller
Szereplők: Tom Cruise, Cobie Smulders, Robert Knepper, Patrick Heusinger
Rendező: Edward Zwick
Gyártó: Paramount Pictures, Skydance
Időtartam: 118 perc
Hazai forgalmazó: UIP Duna Film
Eredeti cím: Jack Reacher: Never Go Back
Gyártási év: 2016

OBJEKTÍV
Jack Reacher visszatér a maga sajátos igazságszolgáltatási módszereivel ebben a várva várt folytatásban. Susan Turner hadnagyot, aki Reacher régi nyomozóegységének jelenlegi vezetõje, letartóztatják hazaárulásért. Reacher nem kételkedik a nõ ártatlanságában, de ahhoz, hogy ezt bizonyítani tudja, ki kell szabadítania õt a börtönbõl, és fel kell tárnia egy nagyszabású kormányzati összeesküvést. Az események gyorsan eldurvulnak, és a szökésben lévõ páros számára már nem csupán a saját nevük tisztázása a tét, hanem az életük is. A nyomozás során Reacher olyan titokra bukkan, amely örökre megváltoztathatja az életét...




TELEOBJEKTÍV
Tom Cruise filmjeibõl: Valkür, Gyávák és hõsök, Világok harca, Különvélemény, Mission: Impossible, Mission: Impossible II, Vanília égbolt, Top Gun, Esõember, Született július 4-én, Egy becsületbeli ügy, Jerry Maguire - A nagy hátraarc, Magnólia, Tágra zárt szemek, A cég, Interjú a vámpírral, Collateral - A halál záloga. Cobie Smulders filmjei: Bosszúállók, Edward Zwick (rendezõ) munkái: Véres gyémánt, Szerelem és más drogok, Az utolsó szamuráj.

SZUBJEKTÍV
Tom Cruise nevét látva a szereplõlistán már sejthetjük, mit várhatunk. Sok látványos akciót, sármot. Könnyed, lazítós film. Egy újabb epizód.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...