2016. október 12., szerda

Titkok és vallomások (16)


Műfaj: olasz, francia dráma, thriller
Szereplők: Toni Servillo, Daniel Auteuil
Gyártó: Bibi Film TV, Barbary Films
Időtartam: 103 perc
Hazai forgalmazó: Cinenuovo Kft.
Eredeti cím: Le confessioni
Gyártási év: 2016

OBJEKTÍV
Egy németországi luxushotelben találkoznak a világ leggazdagabb országainak gazdasági miniszterei. A találkozón jelen van Daniel Roché is, a Nemzetközi Valutaalap elnöke. Egyik reggel Roché-t váratlanul holtan találják a szobájában. Nem tudni, hogy mi történt, de az biztos, hogy halála elõtt a az Elnök egy olasz szerzetessel beszélt utoljára, akit õ hívott meg a rendezvényre. Korábban senki sem értette, hogy mit keres egy pap egy politikai rendezvényen. Rochénak a meghívással célja volt: gyónni akart a szerzetesnek. Vajon milyen bûnöket vallhatott be a világ egyik legbefolyásosabb embere?




TELEOBJEKTÍV
Toni Servillo filmjei: A nagy szépség, Csipkerózsika hosszú álma, Viva la libertá - Éljen a szabadság!, Volt egyszer egy család, Egy csendes élet. Daniel Auteuil filmjei: A tél beállta elõtt, Fanny, Halálos leshely, A kútásó lánya, Ketten az egyben, Napóleon, A Vörös Sárkány lovagja. Roberto Andó rendezõ munkái: Viva la libertá - Éljen a szabadság!, Emlékek útján, Sotto falso nome.

SZUBJEKTÍV
Politikai krimi, lélektani dráma. Szép helyszínek, jó színészek, nem mindig érthetõ politikai szálak, igazságkeresõ utak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...