2016. április 20., szerda

A Vadász és a Jégkirálynõ (12)


Műfaj: amerikai akció-fantasy (szinkronizált)
Szereplők: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost
Rendező: Cedric Nicolas-Troyan
Gyártó: Roth Films, Universal
Időtartam: 94 perc
Hazai forgalmazó: UIP Duna Film
Eredeti cím: The Huntsman: Winter’s War
Gyártási év: 2016

OBJEKTÍV
Sok esztendõvel azelõtt, hogy a gonosz Ravenna királynõvel végzett volna Hófehér pengéje, Ravenna szó nélkül nézte végig, ahogy a húga, Freya elhagyja a birodalmat, miután szívbemarkoló árulás áldozata lett. Freya képes jéggé fagyasztani ellenségeit, és az ifjú jégkirálynõ évtizedeket töltött egy távoli jégpalotában azzal, hogy halálos vadászsereget képzett ki magának. A vadászok között volt Eric és Sara is, akik nem teljesítették úrnõjük legfõbb parancsát, amely így szól: örökre keményítsd meg szívedet a szerelemmel szemben... Amikor Freya hírét veszi nõvére vesztének, összegyûjti megmaradt seregét, hogy hazahozza a varázstükröt az egyetlen varázslónõnek, aki hasznosítani tudja a tükör erejét. Ám miután kiderül, hogy Ravennát fel lehet támasztani az arany halálból, a gonosz nõvérek duplán sötét erõket szabadítanak az elvarázsolt vidékre. Seregük legyõzhetetlen... hacsak a számûzött vadászok nem tudnak összefogni Ravenna és Freya ellen... A Hófehér és a vadász fantasztikus világának újabb része tárul fel elõttünk, és tanúi lehetünk, hogyan kapcsolódik össze mélyen és veszélyesen a vadász Eric és Ravenna királynõ sorsa.




TELEOBJEKTÍV
Cedric Nicolas-Troyan elsõ nagyfilmes munkája. Chris Hemsworth filmjei: A tenger szívében, Hajsza a gyõzelemért, Bosszúállók, Thor, Pokoli édenkert. Charlize Theron filmjei: Hancock, A rém (Oscar-díj), Kõkemény Minnesota, 2 nap a völgyben, Az ördög ügyvédje, Sztárral szemben, Joe az óriásgorilla, Árvák hercege, Az asztronauta, Bagger Vance legendája, Férfibecsület, Hulla, hó, telizsák, A bûn állomásai, Édes november, A Jade Skorpió átka.

SZUBJEKTÍV
Látványos technikai megoldásokkal találkozhatunk. Bár ezek nem újak, mégis hatásosak. A kosztümök is jók, mint ahogy a szereposztás is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...