2016. április 13., szerda

Cloverfield Lane 10 (16)


Műfaj: amerikai sci-fi thriller (szinkronizált)
Szereplők: Mary Elizabeth Winstead, John Goodman, John Gallager Jr.
Rendező: Dan Trachtenberg
Gyártó: Amnesia Entertainment, Paramount Pictures
Időtartam: 103 perc
Hazai forgalmazó: UIP Duna Film
Eredeti cím: 10 Cloverfield Lane
Gyártási év: 2016

OBJEKTÍV
Egy nõ egy szörnyû baleset után egy pincében tér magához, és attól fél, hogy elrabolták. Fogvatartója, aki fel van készülve a világvégére, azt állítja, hogy megmentette a nõ életét, mivel borzalmas támadás érte a Földet, és emiatt a külvilág már lakhatatlan...




TELEOBJEKTÍV
Mary Elizabeth Winstead filmjei: Jobb, ha hallgatsz, Alex of Venice, Die Hard - Drágább, mint az életed, Elvált szülõk felnõtt gyermekei, AZ élet habzsolva jó, Scott Pilgrim a világ ellen. John Goodman filmjei: Egy boltkóros naplója, Érzéki csalódás, Arizonai ördögfióka, A nagy Lebowski, Ó, testvér, merre visz az utad?, "Punchline", "Everybody's All-American", A szerelem tengere, Örökké, Arachnophobia, "King Ralph", "Matinee", "Born Yesterday", Flinstones, "Mother Night", Letaszítva, "The Borrowers", Blues Brothers 2000, Holtak útja, A nõfaló ufó, Sakáltanya. Dan Trachtenberg rendezõ elsõ nagyfilmje.

SZUBJEKTÍV
Izgalmas, meglepõ film. Az alakítások jók, természetesek. Feszültséggel teli a film, mi is érezhetjük a bezártság miatti félelmet, feszültséget. Az utolsó pillanatokig rejteget számunkra meglepetést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...