2016. április 27., szerda

Gyilkos páros (16)


Műfaj: akció vígjáték, thriller
Szereplők: Anna Kendrick, Sam Rockwell, Tim Roth, James Ransome
Rendező: Paco Cabezas
Gyártó: Amnesia Entertainment, 3311 Productions
Időtartam: 90 perc
Hazai forgalmazó: Cinetel
Eredeti cím: Mr. Right
Gyártási év: 2015

OBJEKTÍV
Martha teljesen padlón legutóbbi szakítása óta. Hol teljesen magába zárkózik, hol fejét vesztve veti bele magát a bulizásba. Ebben a labilis lelkiállapotban találkozik Francisszel. A férfinak valóban vannak furcsa tulajdonságai, de Martha félresöpri a gyanús jeleket és viszonyt kezd vele. Tulajdonképpen tökéletes párost alkotnak, mindketten hibbantak egy kicsit. Ami azt illeti, Francis egy kicsit jobban. Õ ugyanis egy bérgyilkos. Nem is hétköznapi: nem csak azzal végez, akinek meggyilkolásával megbízták, de minden esetben magát a megbízót is elteszi láb alól. Ám ez az életvitel nem mentes a veszélytõl: Francist gengszterek és FBI-ügynökök egyaránt égre-földre keresik. Marthának pedig döntenie kell, elszökik új fiúja elõl, vagy inkább vele kézen fogva ugrik fejest egy új életbe.




TELEOBJEKTÍV
Anna Kendrick filmjei: Tökéletes hang, Egek ura, Alkony, napfogyatkozás, Várandósok - Az a bizonyos 9 hónap, Az utolsó mûszak. Sam Rockwell filmjei: Hold, A hét pszichopata és a si-cu, Jesse James meggyilkolása, Charlie angyalai. Paco Cabezas rendezõ munkái: Neon hús, Aparecidos.

SZUBJEKTÍV
A film különleges humora nem mindenki számára érthetõ és élvezhetõ. Sok látványos akció jelenettel tarkított romantikus film.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...