2016. április 27., szerda

Tiszta szívvel


Szereplők: Thuróczy Szabolcs, Fenyvesi Zoltán, Fekete Adám, Balsai Móni, Danish Lídia
Rendező: Till Attila
Forgatókönyv: Till Attila
Vágó: Gothár Márton
Zene: Kalotás Csaba
Producer: Kalotás Csaba
Gyártó: Laokoon Film
Időtartam: 101 perc
Hazai forgalmazó: A Company
Eredeti cím:
Gyártási év: 0

OBJEKTÍV
Akció-vígjáték egy kerekesszékes bandáról, ahol két mozgássérült fiatal közeli barátságot köt egy vagány kerekessszékes bérgyilkossal. Így a maffia szolgálatába állnak. Sok vesztenivalójuk nincs a szereplõknek, bár ebben a kalandban semmi nem az, aminek látszik. Nincs határ fantázia és valóság között, miközben hõseink egyik tûzpárbajból vetõdnek a másikba, megismerjük a kerekesszékben töltött midennapok kihívásait. Ezentúl még azt is átélhetjük, hogyan bocsát meg az apjának egy elhagyott fiú. Egy olyan film a mozgássérültek világáról, ahol nem színészek játsszák el az õ életüket, hanem saját maguk kapnak lehetõséget a szereplésre. Ahol valóban õk a hõsök. Ebben a filmben a fõszereplõk a valóságban is fogyatékossággal élõ emberek, akik a saját életüket, testüket, mondanivalójukat mutatják be egy különleges történeten keresztül.




TELEOBJEKTÍV
Till Attila rendezõ munkái: Pánik, Csicska. Thuróczy Szabolcs filmjei: Aranyélet címû sorozat, Fehér Isten, Szerdai gyerek. Balsai Mónika filmjei: Liza, a rókatündér, Csicska címû kisfilm, Társasjáték (sorozat).

SZUBJEKTÍV
Egy másik világba tekinthetünk be a film segítségével, néha kissé morbid humorral fûszerezve. A történet izgalmas és fordulatos. A színészi alakítások nagyon jók. Elgondolkodtató és szórakoztató film.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...