2016. augusztus 30., kedd

A mestergyilkos - Feltámadás (16)


Műfaj: akciófilm, szinkronizált
Szereplők: Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh, Sam Hazeldine
Rendező: Dennis Gansel
Forgatókönyv: Philip Shelby, Tony Mosher
Zene: Mark Isham
Producer: Mark Isham
Gyártó: Davis Films, Chartoff-Winkler Productions
Időtartam: 99 perc
Hazai forgalmazó: Freeman Film
Eredeti cím: Mechanic: Resurrection
Gyártási év: 2016

OBJEKTÍV
Arthur Bishop, a profi bérgyilkos, azt hitte, maga mögött tudhatja a múltat, és nyugodtan élvezheti a paradicsomi hétköznapokat gyönyörû barátnõjével, Ginával. Ám amikor egy veszélyes bûnszervezet elrabolja Ginát, Bishop kénytelen három, balesetnek álcázott gyilkosságot végrehajtani. A tiszta munkára specializálódott mestergyilkos ezúttal is a saját szabályai szerint játszik: összefog az egyik kiszemelt áldozattal, hogy a segítségével együtt kiiktassák ellenségeiket, és kiszabadítsák a foglyul ejtett lányt. A hidegvérû gyilkost ezúttal semmi sem állíthatja meg. Ez az ügy sokkal személyesebb, mint eddigi bármelyik küldetése.




TELEOBJEKTÍV
Jason Statham filmjei: Halálfutam, A Ravasz, az Agy és két füstölgõ puskacsõ, Blöff (Snatch), Turn It Up, A Mars szelleme, Az egyetlen, A szállító , Az olasz meló, Crank – Felpörögve, A szállító 2., War, Banki meló. Jessica Alba filmjei: Kabalapasi, Flipper címû tévésorozat, Sötét angyal, Honey, Kéz õrület, A bambanõ, A tenger vadjai, Sin City. Dennis Gansel rendezõ munkái: A hullám, Mi vagyunk az éjszaka, Csajok a csúcson.

SZUBJEKTÍV
Nagyon látványos film, sok akció részesei lehetünk. A helyszínek csodálatosak, Thaiföld, a Maláj-félsziget, Ausztrália és Brazília. A történettõl ne várjunk sok meglepetést, bár amit látunk, az legalább vicces.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...