2016. augusztus 3., szerda

Suicide Squad - Öngyilkos osztag (16)


Szereplők: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Cara Delevingne, Ben Affleck
Rendező: David Ayer
Gyártó: Atlas Entertainment, DC Comics
Időtartam: 130 perc
Hazai forgalmazó: Intercom
Eredeti cím:
Gyártási év: 2016

OBJEKTÍV
Elkapták õket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhõsök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el õket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg. A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat. A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai õrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok… mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetõleg.




TELEOBJEKTÍV
David Ayer rendezõ munkái: Az utca királyai, Az utolsó mûszak, Nehéz idõk, Szabotázs, Harag. Will Smith filmjei: Hancock, Hét élet, A boldogság nyomában, A randiguru, A boldogság nyomában, Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk?, A függetlenség napja, Sötét zsaruk, Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk, Sötét zsaruk 2., Én, a robot, Ali, Bagger Vance legendája, Wild, Wild West – Vadiúj Vadnyugat, Közellenség, 6szoros ölelés, Made in America, Bárhol ér a reggel. Jared Leto filmjei: Fegyvernepper, Nagy Sándor, a hódító, Pánikszoba, Rekviem egy álomért, Harcosok klubja, Amerikai pszichó, Az õrület határán, Észvesztõ.

SZUBJEKTÍV
Egy újabb képregény-feldolgozás. A stílus nem változik most sem. Látványos, szórakoztató film. A számítógépes megoldások kiemelkedõek. A nõi fõszereplõ, Margot Robbie alakítása kiemelkedõ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...