2016. augusztus 10., szerda

Rossz anyák (16)


Műfaj: vígjáték
Szereplők: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Christina Applegate, Jada Pinkett Smith
Rendező: Jon Lucas, Scott Moore
Gyártó: STX Entertainment, Block Entertainment
Időtartam: 100 perc
Hazai forgalmazó: Freeman Film
Eredeti cím: Bad Moms
Gyártási év: 2016

OBJEKTÍV
Anyának lenni nem könnyû feladat. Amynek látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörûen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat, amikor besokall a napi rutintól, a ráháruló feladatoktól és a szülõi munkaközösségben tevékenykedõ, túlbuzgó anyáktól. Két hasonlóan túlstresszelt anyatársával úgy döntenek, kimenõt adnak maguknak, és vad tivornyázásba kezdenek. Csak egy dolog számít: hogy jól érezzék magukat. Visszatér a régi koleszos csajbulik ideje nagy ivászatokkal, kalóriadús kajálásokkal, hajnalig tartó dumálásokkal. Az iskola makulátlan szülõi azonban görbe szemmel nézik a lázadást, és keresztes hadjáratot hirdetnek „felelõtlen” társaik ellen – ám a szabadelvû anyatriót nem kell félteni.




TELEOBJEKTÍV
Jon Lucas rendezõ filmje: Képszakadás. Scott Moore rendezõ filmje: Képszakadás. Mila Kunis filmjei: Max Payne - Egyszemélyes háború, Fekete hattyú, Barátság extrákkal, Ted, Óz, a hatalmas, Lepattintva. Kristen Bell filmjei: Lepattintva, Páros mellékhatás, Mindenki szereti a bálnákat, Hõsök tévésorozat, Mezsgye, Spartan, Fifty Pills, Fanboys.

SZUBJEKTÍV
A történet az anyák mindennapjainak problémáit dolgozza fel. Sok a humoros helyzet. A kivitelezés néhol erõltetett, mint ahogy a szinkron is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...