2016. szeptember 21., szerda

A hét mesterlövész (16)


Műfaj: akció / western
Szereplők: Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung-hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier, Haley Bennett, Peter Sarsgaard
Rendező: Antoine Fuqua
Forgatókönyv: Nic Pizzolatto, Richard Wenk
Gyártó: Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, Columbia Pictures
Időtartam: 132 perc
Hazai forgalmazó: Fórum Hungary
Eredeti cím: The Magnificent Seven
Gyártási év: 2016

OBJEKTÍV
A klasszikus A hét mesterlövész modern újraértelmezése. Adott egy álmos kisváros, Rose Creek, amelyet az iparmágnás Bartholomew Bogue tart elnyomás alatt. A város kétségbeesett lakói, élükön Emma Cullennel egy csapat törvényenkívülihez fordulnak segítségért. A csapat tagjai között vannak fejvadászok, szerencsejátékosok és bérgyilkosok is: Sam Chisolm, Josh Farraday, Jóéjt Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez és Véres Aratás feladata lesz leszámolni Bogue-gal. Ahogy a végsõ összecsapásra készülnek, a hét mesterlövész ráébred, hogy amiért küzdenek, az több a puszta fizetségüknél.




TELEOBJEKTÍV
Antoine Fuqua (rendezõ) munkái: Orvlövész, Brooklyn mélyén, Kiképzés, A védelmezõ, Mélyütés, A Nap könnyei, Arthur király, Lightning in a Bottle, Gyilkosok gyilkosa, Csali. Denzel Washington filmjei: A védelmezõ, Amerikai gengszter, Kényszerleszállás, A belsõ ember, A játék ördöge, Mo’ Better Blues, Malcom X, A tûzben edzett férfi, A mandzsúriai jelölt, Idõzavarban. Kétszeres Oscar-díjas: Kiképzés, 54. Hadtest. Chris Pratt filmjei: Elpuskázva, Zero Dark Thirty - A bin-Laden hajsza, A nõ, Ötéves jegyesség, Pénzcsináló.

SZUBJEKTÍV
Látványos film, nagyon szép képi megoldásokkal. Remek szereplõket láthatunk. A történet ismerõs, de a megvalósítás sok újdonságot tartalmaz. Kicsit hosszú lett a film.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...