2016. szeptember 14., szerda

Bridget Jones babát vár


Műfaj: vígjáték
Szereplők: Renée Zellweger, Patrick Dempsey, Colin Firth, Emma Thompson
Rendező: Sharon Maguire
Gyártó: Miramax, Studio Canal
Időtartam: 125 perc
Hazai forgalmazó: UIP Duna Film
Eredeti cím: Bridget Jones’s Baby
Gyártási év: 2016

OBJEKTÍV
Miután szakított Mark Darcyval, Bridget Jones „boldogan él, amíg meg nem hal” terve nem igazán úgy alakult, mint várta. Negyvenes szingliként úgy dönt, hogy hírproduceri munkájára koncentrál, és régi és új barátokkal veszi körül magát. Most az egyszer Bridget teljesen ura a helyzetnek. Mi baj lehet? Ám Kupidó közbelép, és Bridget megismerkedik egy Jack nevû, jóképû amerikaival, aki úgy udvarol, ahogy Mark Darcy soha. És jön a váratlan fordulat: hõsnõnk teherbe esik, de van egy bökkenõ: csak 50 százalékos bizonyossággal tudja a babája apjának kilétét…




TELEOBJEKTÍV
Sharon Maguire rendezõ munkái: Bridget Jones naplója, Gyújtóbomba. Renée Zellweger filmejibõl: Tökéletlen idõk, Bridget Jones naplója, Bridget Jones: Mindjárt megõrülök, Jerry Maguire - A nagy hátraarc, Nyakunkon az élet, A texasi láncsfûrészes gyilkos visszatér, a Drágább a gyöngyöknél, A hazug, Életem értelme, Oltári võlegény és a The Whole Wide World. Colin Firth filmjei: Büszkeség és balítélet, A Month in the Country, Veszedelmes viszonyok, Valmont, Szerelmes Shakespeare, Az angol beteg, Baráti kör, Ezer hold, Mamma Mia, Igazából szerelem, Bridget Jones, Leány gyöngy fülbevalóval, Nany MacPhee - A varázsdada.

SZUBJEKTÍV
Régi, kedves ismerõsök újra a vásznon. A stílus hasonló a korábbi részekhez. Kedves, vicces. Könnyed kikapcsolódást ígér.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...