2016. szeptember 27., kedd

Mélytengeri pokol (12)


Műfaj: katasztrófafilm
Szereplők: Mark Wahlberg, Kate Hudson, Kurt Russell, Dylan O’Brien, Gina Rodriguez, John Malkovich
Rendező: Peter Berg
Gyártó: Summit Entertainment, Participant Productions
Időtartam: 107 perc
Hazai forgalmazó: Freeman Film
Eredeti cím: Deepwater Horizon
Gyártási év: 2016

OBJEKTÍV
Mike Williamsnek, a Deepwater Horizon olajfúró torony vezetõ elektrotechnikusának ismét maga mögött kell hagynia feleségét és kislányát. Ezúttal a Mexikói-öbölben megépített óriási úszó szigeten 125 kollégájával együtt kell felügyelnie a munkálatokat. Mike hozzá van szokva a kemény munkakörülményekhez és a fizikai igénybevételhez, de ami egy április éjszakán vár rá, arra sem õ, sem a tornyon dolgozók nincsenek felkészülve. Amikor a Deepwater Horizont üzemeltetõ BP olajcég egyik befolyásos embere a kétes teszteredményeket követõen kierõszakolja a kísérleti fúrásokat, hirtelen veszélyes gázok törnek át a kutat lezáró betonon. A kifinomult biztonsági rendszer csõdöt mond. Hatalmas robbanás rázza meg a tornyot, ami pillanatok alatt pusztító tûzviharrá fajul. Mike-nak és munkatársainak minden bátorságukra és lelkierejükre szükségük van, hogy kijussanak az áthatolhatatlan lángtengerbõl, és élve elhagyják a süllyedõ tornyot.




TELEOBJEKTÍV
Peter Berg rendezõ filmjei: A túlélõ, Hancock, A királyság, Ronda ügy, Az Amazonas kincse, Péntek esti fények. Mark Wahlberg filmjeibõl: A Tégla, Reneszánsz ember, Egy kosaras naplója, Rettegés, Boogie Nights, Sivatagi cápák, Viharzóna, Az olasz meló. Kate Hudson filmjei: Anyák napja, A csajok háborúja, A titkok kulcsa, 200 cigaretta, Majdnem híres, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, Dr. T és a nõk, Pletyka, Válás francia módra, Rising Helen.

SZUBJEKTÍV
A film valódi eseményeket dolgoz fel. Izgalmas és megdöbbentõ. Kiváló színészek közremûködésével lehetünk tanúi egy katarsztrófának. Látványos akciójelenetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...