2016. március 2., szerda

Agyas és agyatlan (18)


Műfaj: szinkronizált amerikai vígjáték
Szereplők: Mark Strong, Sacha Baron Cohen, Isla Fischer
Rendező: Louis Leterrier
Gyártó: Columbia Pictures, Big Talk Productions
Időtartam: 82 perc
Hazai forgalmazó: Intercom
Eredeti cím: The Brothers Grimsby
Gyártási év: 2016

OBJEKTÍV
Semmi kétség: a világ legjobb titkos ügynökeit a britek szállítják. Ott teremnek azok az elegáns, bátor és kiismerhetetlen férfiak, akik hanyag eleganciával és nyugodt mosollyal szállnak szembe a veszéllyel, és megküzdenek a világuralomra törõ õrült ellenséggel. De néha menekülniük kell. A cég egyik emberének egy bevetése során ráterelõdött gyanú miatt ezúttal is le kell lépnie kollégái elõl. Átmenetileg kénytelen réglátott, sörissza, szabadideje nagy részét futball-huliganizmussal töltõ testvérénél meghúzni magát, és ezek után már nem tud elszakadni tõle: muszáj együtt bujkálniuk. És erre a kínzásra, még a szuperkém sincs felkészülve...




TELEOBJEKTÍV
Mark Strong filmjei: Miss Pettigrew nagy napja, Good, John Carter, Amnézia, Kódjátszma, HA/VER. Sacha Baron Cohen filmje: A diktátor, Taplógáz, Borat – Kazah nép nagy fehér gyermeke menni mûvelõdni Amerika, Bruno. Louis Leterrier (rendezõ) munkái: A hihetetlen Hulk, A szállító 2., A nyakörv, A szállító, A titánok harca, Szemfényvesztõk.

SZUBJEKTÍV
A film stílusáról sokat elárul a fõszereplõ neve és korábbi filmjei. Látványos akció-jelenetekkel tarkított vígjáték. Humora speciális, felnõtteknek való.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...