2016. március 2., szerda

Szivecskéim (16)


Műfaj: feliratos, francia, romantikus vígjáték
Szereplők: Emmanuel Mouret, Laurent Stocker, Anaï, s Demoustier, Virginie Efira
Rendező: Emmanuel Mouret
Gyártó: Arte France Cinema, Moby Dick Film
Időtartam: 100 perc
Hazai forgalmazó: Vertigo Media Kft.
Eredeti cím: Caprice
Gyártási év: 2015

OBJEKTÍV
Clément kicsit félszeg, átlagos férfi, aki napközben pedagógusként dolgozik, esténként pedig szenvedélyének, a színháznak adózik. Egy napon aztán álmai színésznõje legnagyobb meglepetésére nemcsak észreveszi, de bekövetkezik az elképzelhetetlen, és a nõ bele is szeret a férfiba. Clément élete ennél nem is lehetne szebb és jobb, ám amikor minden tökéletesnek tûnik, egy diáklány személyében megjelenik a kísértés. Barátnõje nem alaptalanul kezd gyanakodni Clément-re amiatt, hogy esetleg összeszûrte a levet a tinédzserrel. A férfi pedig meglehetõsen szerencsétlen eszközökkel és módon igyekszik leplezni érzéseit és találkozásaikat.




TELEOBJEKTÍV
Emmanuel Mouret rendezõ munkái: Csak egy csók és A szerelem mûvészete. Laurent Stocker filmjei: 1001 gramm, Államérdekbõl, A szerelem mûvészete. Anaïs Demoustier filmjei: Tékozló szív, Az új barátnõ, Szex felsõfokon. Virginie Efira filmjei: Fordulópont, Életem szerelme, Felcsípve.

SZUBJEKTÍV
Kellemes, könnyed film. Sok meglepetést nem tartalmaz a történet, az alakítások is egyszerûek, de így is jó kikapcsolódást nyújt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...