2016. március 15., kedd

Mindenáron esküvõ (12)


Műfaj: szinkronizált spanyol romantikus vígjáték
Szereplők: Dani Rovira, María Valverde, Jordi Sánchez, Joaquín Núñ, ez
Rendező: Maria Ripoll
Gyártó: AXN, Atresmedia Cine
Időtartam: 91 perc
Hazai forgalmazó: Vertigo Media Kft.
Eredeti cím: Ahora o nunca
Gyártási év: 2015

OBJEKTÍV
Álex és Eva boldog spanyol pár, akik Nagy-Britanniába szervezik az esküvõjüket. Ám a precíz elõkészületek és a tökéletes szervezés ellenére egyszer csak minden összeomlik. Elõbb a násznép repülõjáratát törlik, majd a pótmegoldásként felmerülõ Marseille-i járat a tervezett London helyett egy vulkáni hamufelhõ miatt Amszterdamban száll le. A pár legboldogabbra tervezett napja egyre jobban összekuszálódik, a dolgok egyre rosszabbra fordulnak, így az esküvõ napját folyamatosan halasztani kényszerülnek. Márpedig a két szerelmes mindenáron esküvõt szeretne.




TELEOBJEKTÍV
María Valverde filmjei: Tolvajok, Az álomhozó, Az anarchista felesége, Merülések, A felhõk fölött 3 méterrel, Téged akarlak!,Exodus: Istenek és királyok, Testvéri kötelék. Dani Rovira filmjei: Spanyol affér 1-2. Maria Ripoll rendezõ munkái: Tortilla leves, Vissza a jelenbe!, 65 percben az életed.

SZUBJEKTÍV
Kellemes spanyol vígjáték. Mindenkinek ismerõs helyzetet dolgoz fel a film, amikor mindig valami közbejön de annak ellenére töretlenül próbáljuk megvalósítani tervünket. A film egy ilyen helyzetet dolgoz fel. Sok problémára találnak vidám és meghökkentõ megoldásokat. Egyszerû kivitelezés, szép helyszínek inkább tévéfilm jellegû alkotás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...