2016. március 9., szerda

Egy õrült pillanat


Műfaj: színes, szinkronos francia vígjáték
Szereplők: Vincent Cassel
Rendező: Jean-François Richet
Gyártó: Orange Studio, La Petite Reine
Időtartam: 100 perc
Hazai forgalmazó: Cinetel
Eredeti cím: Un Moment d
Gyártási év: 2015

OBJEKTÍV
Laurent és Antoine középkorú férfiak, akik tinédzser lányaikkal indulnak együtt nyaralni. A fiatalok cserfesek és lobog bennük a tûz, de mint kiderül, a papák se küldték még nyugdíjba a libidójukat. Amikor Antoine lánya kikezd Laurent-nel, a nyugodt vakációnak azonnal lõttek. A férfi zavarában azt se tudja, mire figyeljen jobban: hogy barátja nehogy észrevegyen bármit is a dologból, vagy hogy hárítsa a szexi lány közeledését. Egyik fronton sem áll nyerésre… A film Claude Berri 1977-es filmjének remake-je.




TELEOBJEKTÍV
Jean-François Richet rendezõ munkái: Halálos közellenség, Halálos közellenség 2., Közönséges szerelem, A 13-as rendõrõrs. Vincent Cassel filmjei: Gyilkos ígáretek, BÍbor folyók, On-lány, A 44. gyermek, A szerzetes, Fekete hattyú, Halálos közellenség, Halálos közellenség 2., Blueberry - A fejvadász. François Cluzet filmjei: Életrevalók, Apró, kis hazugságok, A gyilkos én vagyok, Ki ölte meg Pamela Rose-t?, Semmihasznák.

SZUBJEKTÍV
Hangulatos, könnyed, szórakoztató vígjáték. Egyszerû történet, mégis vicces, amint két korosztály “összecsap”. Humorát a középkorúak értékelhetik leginkább.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...