2001. január 12., péntek

Rád vagyok kattanva


Szereplők: Freddie Prinze Jr., Julia Stiles, Shawn Hatosy, Zark Orth
Rendező: Kris Isacsson
Forgatókönyv: Kris Isacsson
Vágó: Stephen A. Rotter
Gyártó: Miramax
Időtartam: 95 perc
Hazai forgalmazó: UIP Duna Film
Eredeti cím: Down To You
Gyártási év: 2000

OBJEKTÍV
Egy elsõ szerelem történetét ismerhetjük meg a lány és a fiú párhuzamos elmesélése alapján. A találkozás, az elsõ csók örömét, az együttélés nehézségeit és izgalmait, ami végül is szakításhoz vezetett. Miként alakult a fiatalok élete ezután, vajon összetartozásuk volt-e terveik akadályozója. Lehet, hogy elszalasztották az igazit? Közben megleshetjük, milyen a huszonéves kollégisták élete Amerikában, ki hogyan építi karrierjét, hogyan szórakozik.



TELEOBJEKTÍV
Freddie Prinze Jr. A People magazin idén beválasztotta az 50 Most Beautiful People közé. Legutóbbi filmjei a Boys and Girls, Summer Catch, Wing Commander. A legtöbben a kétrészes tini-horrorból, a Tudom mit tettél tavaly nyáron és a Még mindig tudom mit tettél tavaly nyáron-ból ismerik. Julia Stiles is dicsekedhet egy díjjal. A People magazin tini változata beválasztotta a 21 legforróbb huszonegy év alatti sztár közé. Idei filmjei még a Hamlet és az O. Ez utóbbi az Othello tinédzser változata. További ismertebb alkotásai: 10 dolog amit utálok benned, Az ördög maga és a Szeret, nem szeret.

SZUBJEKTÍV
A film könnyed szórakozást ígér. Utólag jót nevethetünk saját elsõ próbálkozásainkon, félelmeinken, kételyeinken önmagunkban és társunkban. Igaz, nálunk mások a lehetõségek sok mindenben, de ez nem is baj. Talán szerencsésebb lett volna, ha a párt még ismeretlen szereplõk játsszák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...