2001. március 13., kedd

SEGÍTSÉG, APA LETTEM!


Szereplők: Nicolas Cage, Téa Leont, Amber Valletta, Harve Pressnell
Rendező: Brett Ratner
Zene: Danny Elfman
Producer: Danny Elfman
Gyártó: Amnesia Entertainment
Időtartam: 100 perc
Hazai forgalmazó: Kinowelt Hungary
Eredeti cím: Family Man
Gyártási év: 2000

OBJEKTÍV
Jack Campbell sikeres üzletember. Karácsonykor egy kis boltban megakadályoz egy fegyveres támadást. Cserébe másnap kipróbálhatja, mi lett volna, ha karrierje miatt nem hagyja el egykori szerelmét. Reggel New Jersey külvárosában ébred kétgyermekes apaként, persze más baráti körrel és más anyagi háttérrel. Rémülten keresi korábbi életét Manhattan-ben, de senki sem emlékszik rá. Így kénytelen új életét élni, beilleszkedni a családba. Egyre jobban érzi magát, mikor újabb lehetõséggel visszatérhet sikerei színhelyére. Vajon másodszor hogyan dönt? Küzd-e új életéért vagy folytatja magányos, de felhõtlen életét?




TELEOBJEKTÍV
[képR]Nicolas Cage filmjei: Las Vegas végállomás, A holtak útja, Tolvajtempó, Angyalok városa, Ál/arc, Con-Air-Fegyencjárat, A szikla, Red Roek West-Amikor egy bérgyilkos több a soknál, Veszett a világ, Sorsjegyesek, Megérint a halál, Madárka, Arizonai ördögfióka, Gengszterek klubja, "Peggy Sue Got Married". Téa Leoni korábbi filmjei: Deep Impact, "Flirting with Disaster", Micsoda csapat, Wyatt Earp, Bad Boys. Don Cheadle filmjei: A Mars mentõakció, Boogie Nights, Mint a kámfor. Jeremy Piven filmjei: Ronda ügy, A gyûjtõ, Szemtõl szemben, A játékos, Facérok, A gyönyör rabjai. Brett Ratner (rendezõ) Legutóbbi rendezése a Csúcsformában. Elsõ rendezése az A pénz beszél címû vígjáték volt.

SZUBJEKTÍV
Különösen olyan nézõknek ajánljuk, akiknek családjuk, illetve gyerekük van. Talán õket is meggyõzi, ha szükséges lenne, hogy jól választottak, amikor a kényelmesebb, de unalmasabb élet helyett a gyerekek mellett döntöttek. Nem könnyû, de sokszor nagyon vicces, ahogy azon igyekszünk, hogy megfeleljünk házastársunk és fõleg gyerekünk elvárásainak. A film is sokszor vidám, de persze a meghatóbb jelenetek sem hiányoznak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...